Верижна катастрофа на пътя Русе - Бяла

0
Ремонтните дейности са станали причина за инцидента
Ремонтните дейности са станали причина за инцидента

Ремонтните дейности са станали причина за инцидента

Верижна катастрофа с участието на три превозни средства стана в ранния следобед на входа на Русе откъм София, където се извършват ремонтни дейности. За щастие няма пострадали хора, но движението за известно време бе затруднено.

Полски камион, движещ се в посока Дунав мост, спира за изчакване по подаден сигнал от работник на пътя. Пътуващият зад него лекотоварен камион не успява да спре навреме и се врязва в задната му част. Шофьорът на полския камион сподели, че при удара е бил изтласкан в крайпътните дървета, предаде Русе Медиа.

При сблъсъка е пострадал и лек автомобил „Ауди“, който също е бил по това време на пътя. Колата е получила минимални материални щети и след като данните на водача са били взети от полицията, той е бил освободен да продължи.

На място е извикан екип на полицията, а към 17:00 часа превозните средства вече са изтеглени и няма проблем с преминаването на автомобили.

Ремонтните дейности, които са станали индиректно причина за инцидента, са свързани с рязане и премахване на съществуващите мантинели, за да се освободи пространството. Целта е да се направи уширяване на участъка. Чуйте подробности за верижната катастрофа във видеото от шофьора на полския камион.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари