Верижна катастрофа на булевард "Христо Ботев"

0
Млад шофьор нарушава правилата за предимство и се блъска в БМВ, което се отмества вляво и удря друг автомобил „Алфа Ромео“
Млад шофьор нарушава правилата за предимство и се блъска в БМВ, което се отмества вляво и удря друг автомобил „Алфа Ромео“ Снимка: Ю. Любенов / Facebook

Млад шофьор нарушава правилата за предимство и се блъска в БМВ, което се отмества вляво и удря друг автомобил „Алфа Ромео“.

Инцидентът е станал вчера на 19 декември около 12:22 часа в на булевард "Христо Ботев" срещу "Симова мелница".

26-годишен шофьор с автомобил „Мерцедес“ нарушава правилата за предимство, при преминаване от дясна в лява пътна лента на трилентов път за движение в една посока, блъска движещ се в средна пътна лента лек автомобил БМВ, управляван от 34-годишен мъж. В резултат на удара БМВ-то се отмества вляво по посока на движението и блъска движещ се в крайна лява пътна лента лек автомобил „Алфа Ромео“, с водач 24-годишен мъж.

Леко е пострадало дете, което е пътувало отзад в БМВ-то, в система за обезопасяване. То е било прегледано от екип на Спешна помощ на място и е освободено за домашно лечение с контузия на главата.

Екип на пътна полиция е документирал случая по административен ред, като причина за инцидента се посочва: отнемане предимство при преминаване в съседна пътна лента.

Пробите за алкохол на водачите са отрицателни.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари