Венци Мицов: Да се върнем в реалността, защото сте оглупяли жестоко от предизборни девизи!

1
Не, че преди бяхме много умни, но напоследък ми иде да се гръмна, като ви чета глупостите, пише той
Не, че преди бяхме много умни, но напоследък ми иде да се гръмна, като ви чета глупостите, пише той Снимка: Венци Мицов / Facebook

Не, че преди бяхме много умни, но напоследък ми иде да се гръмна, като ви чета глупостите, пише той

А сега да се върнем в реалността, защото, като ви гледам, сте оглупяли жестоко от предизборни девизи. Не, че преди бяхме много умни, но напоследък ми иде да се гръмна, като ви чета глупостите.

В последните 2 години в политическия живот на тази страна наблюдавахме няколко феномена.

Те бяха от следното естество. През 2020 всички скочиха срещу ГЕРБ и Гешев, защото автомобили на Гешев нахлуха в президентството.

Тогава всички без ГЕРБ излязоха на улицата. Всички - от БСП до ДБ, от Възраждане до еколози, от антиваксъри до проваксъри, от плоскоземци до дарвинисти, от фенове на Байдън до фенове на Тръмп.

Всичко живо беше на улицата и викаше срещу властта. Там някъде се роди и партията на Слави Трифонов, там някъде се роди и любимото ми ИБНИ, триа, квартети, квинтети.

Там някъде можехте да видите Румен Петков рамо до рамо с генерал Атанасов на протестите, което, само по себе си е толкова смешно, че само заради това си заслужаваше да идете на тия народни бунтове.

Още тогава обаче си личеше, че тия хора са несъвместими. Имаше случаи в които някой излиза на трибуната, започва антипутинска реч и отдолу започват да го освиркват.

После почнаха да се разграничават един от друг. Мая Манолова я изгониха от Орлов Мост, някои радикални антипутинисти почти насила ги сваляха от трибуните да не държат речи.

ГЕРБ не паднаха, удържаха докрай, Гешев не падна и той. Нищо не падна, освен протестите, които накрая представляваха трима души и един поп на Орлов мост.

И след това започнаха странните неща...

Започнаха цикъл от избори. В тия избори в началото всички го даваха много хард.

С тия - никога! А па с ония - да умрат дано, те са MAFIQ!!!

Завъртяха се няколко пъти. Слави аха да поеме властта, ама се отказа. Други аха да се договорят, па се сетиха, че са MAFIQ!!!

И дойде момента, в който, ако сте забравили, най-накрая се появи и нещото, наречено ПП и то спечели изборите, инициирайки една от най-грозните политически форми на политически инцест евър - в едно да са антикомунисти и бивши комунисти - ДБ и БСП. Заедно с ПП и ИТН.

ИТН, които някога, още като телевизионери бяха първата форма на брутална цензура от правителството на Костов и които после му бяха архивраг - сега заедно с партията на бившия премиер.

БСП, които бяха причината през 2013 хората от сегашното ДБ да са на улицата една година (кабинета Орешарски) - сега заедно със същите ДБ.

Събраха се, понатвориха това-онова, бяха и за и против Украйна и за и против Путин и накрая на Трифонов му писна и се махна от кабинета.

И после пак избори. На тях вече се случи следващия инцест. Там непримиримите борци срещу ГЕРБ (ПП/ДБ) се съюзиха с ГЕРБ в името на KLETA MAJKA BALGARIQ. Не за друго, за да ни спасят.

Някъде там Гешев го пожертваха в името именно на това правителство. За протокола го казвам - както беше непоклатим, за 3 дни го приключиха.

И дойдоха общинските избори. В тях наблюдавахме зловещи битки и клетви. Между кои?

Между съвсем скорошни и настоящи коалиционни партньори.

До оня ден БСП бяха ОК за коалиция. Днес са кофти.

До момента ГЕРБ са ОК за...айде, да кажа "сглобка". Днес обаче са кофти.

Обаче вчера чух, че ПП/ДБ викат - ама те ГЕРБ няма за какво да се сърдят, ние пак ще си управляваме, щото много работа ни чака.

А в София буквално се избиха. В прекия и преносния смисъл на думата.

Ама дали те се избиха, или вие, дето за пореден път поради вроденото ви късопаметие и елементарност вярвате, че се води принципна битка на непримирими врагове - ето това не мога да преценя в момента.

Аз знам, че утре ГЕРБ ще имат форум, после ще кажат, че са омерзени, но в името на MAJKA BALGARIQ продължават некоалицията.

ПП/ДБ ясно. Ще се разбере дали са се спазарили с Баце от начина, по който ще се гласува ръководството на СОС, когато се закълнът новите съветници.

БСП - те сега са малко в ролята на зарязания бивш любовник, защото не бяха предпочетени за коалиционен партньор от соевите, но Политическая организация Возрождение им дишат във врата, изповядвайки същи ценности, но с по-радикален стил.

Всичко това е едно театро, в което всеки от посочените партньори би правил секс с останалите. Било то по двойки, по тройки или групово.

И от тоя секс всички ние бихме заченали с ново отроче - отрочето на нашата адска тъпота.

Но навсякъде, във всяко проявление има една константна величина.

И тя е...

Нейното име е...

Пеевски.

Помислете.

2013 го сваляхме от ДАНС.

2020 той беше кукловода на Гешев.

2023, днес, той е говорител на сглобката.

И от него чакаме добрите, благи новини за лелеяното членство в еврозоната и в Шенген.

Обаче...

Шенген няма да има, ако не сте разбрали.

Не ни пускат Австрия и Нидерландия. И не мисля, че това ще се обърне като тренд.

Тоест...Оставате си, скъпи мои комсомолци, само и единствено с вашите грешни представи кой е добър и кой-лош.

Умирам да чета статуси на жълтопаветни дами от оная вечер - Ах, ако Васко не ми е кмет, заминавам за Варна.

Чета и плача. А Васко вече му е през...Общинския съвет, както се казва. Мача беше свирен отдавна, ама нема кой да ме слуша, като говоря. Нямаше начин да не е Васко. И всички това го знаете отлично.

Имаше как обаче да не сме толкова тъпи. Ако не бяхме държава, населена с хора, заченати след бърз секс в тоалетната по време на партийно събрание.

И май това е.

Вие си пишете глупости, не пречите никому.

Врагове няма.

Принципи няма.

И постижими цели - и тях ги няма.

Единственото безспорно е вашата наивна до адска тъпота вяра в нещо, в което не би вярвала и стара обувка...

Венци Мицов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари