Велислав Величков: Началниците на Сарафов са извън съдебната система

0
Очевидно поръчките за Прокурорската колегия идват отвън, коментира Велислав Величков
Очевидно поръчките за Прокурорската колегия идват отвън, коментира Велислав Величков Снимка: БГНЕС

Очевидно поръчките за Прокурорската колегия идват отвън, коментира Велислав Величков

„Същите, които избраха Сотир Цацаров, избраха и свалиха Иван Гешев във ВСС от поста главен прокурор и вчера отказаха да обсъждат защо само от Прокурорска колегия избраха Борислав Сарафов. Прокурорската колегия е питала някакви по телефона и за 20 часа избраха Сарафов, който на 28 май заяви, че не желае по никакъв начин да бъде главен прокурор. Големият въпрос е дали този ВСС ще бъде в този състав на 26 октомври, когато ще се обсъжда новият главен прокурор. Това заяви адвокат Велислав Величков от „Правосъдие за всеки” в студиото на „Твоят ден” по NOVA.

По думите му 38 месеца Сарафов мълча и не каза дума срещу Гешев. „Не му правеше впечатление, че има дела "на трупчета" и за 20 дни стана най-големият опозиционер. Очевидно началниците са извън съдебната система и това е най-опасно. Очевидно поръчките за Прокурорската колегия идват отвън”, каза Величков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари