"Възраждане": Българинът да реши на кого да вярва - на ДАНС или на ВАС

0
По думите им противоречието в позициите е "поредният симптом за разпад на държавността"
По думите им противоречието в позициите е "поредният симптом за разпад на държавността" Снимка: Владимир Шоков, БТА

По думите им противоречието в позициите е "поредният симптом за разпад на държавността"

Оттук насетне българският гражданин трябва да избира на кого да вярва. На ДАНС, които казват, че машините са манипулирани, или на Върховния административен съд, които казват, че не са.

Така от партия "Възраждане" реагират на решението на съда от по-рано днес, с което се отменя като незаконосъобразно решението на ЦИК за премахването на машинния вот на изборите на 29 октомври, предаде БНТ.

По думите им противоречието в позициите е "поредният симптом за разпад на държавността".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    До 2
    А ти ми обясни, защо при хартиеното гласуване една трета от бюлетините са недействителни, а при смесеното под пет процента.Аз ще ти отговоря. Защото машината ми отчита действителния глас и мога да прочета за кого съм гласувал, а при хартиената секционните intfnкомисии си попълват протоколите според това председателя на коя партия е представител.А опорката, че това са колосални разходи си я разправяй на другите неинтелектуалци около тебе. И си спомни, кой миналата година декември направи от машините принтери изменяйки Избирателния закон.Точно дебелия, който крещеше за касиране на изборите и другия, който ако ми снимал паролата щял да ми чете пощата.
  • 11
    3
    Песимист
    Мечта ми е,Коцето да манипулира една машина за гласуване и аз да гласувам с нея и да обсъдим резултата....Жалко,че това никога,никога няма да стане....
  • -10
    2
    до 1
    Виждам, че си интелектуалец, та затова искам да ми обясниш след като машината за гласуване е обикновен принтер, защо струва толкова скъпо, софтуерът и е толкова секретен и се налага да се пазят тези обикновени принтери в складове под митнически контрол, бе теле? Че това са страхотни разходи! А изпращането им до и връщането им от изборните секции става с охрана. Ти за 5 000 лева ще купиш 10 лазарни принтера. Не е ли по-евтино да се печатат бюлетини, което се прави на печатарска машина, не на принтер? Ако имаше смисъл от машините за гласуване, то те щяха да се използват в ЕС. Пробваха в Ирландия и се отказаха. Май не си интелектуалец.:)
  • 8
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Костадинов е доста прост популист да му ЕПМ. Така нареченото машинно гласуване е като хартиеното, разликата е , че хартиената бюлетина от машината се печата с данните в момента в избирателната секция без грешки, докато така наречената хартиена бюлетина се печата в печатницата пак от принтер, доставя се в секцията и се попълва на ръка от гласоподавателя. И двете гласувания са хартиени, с разликата , че едната се попълва машинно и се принтва веднага, докато другата се попълва ръчно и може да има грешки и стане невалидна с което може да се спекулира и изборите да бъдат изопачени и нечестни.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари