Възрастна жена от Щръклево има нужда от помощ, за да се грижи за двете си внучки

14

Възрастна жена от село Щръклево има нужда от помощ, за да се грижи за двете си внучки - на 5 и на 6 години.

За това научаваме от публикация на Вилдан Зейнулова в групата "Русе" във Фейсбук.

Момиченцата са изоставени от майката, а бащата е със сериозни психични проблеми и е в клиника за тримесечно лечение. Баба им Гюлфие Ахмедова и съпругът й преживяват с една минимална пенсия, което е недостатъчно за отглеждане и покриване на елементарните нужди на две дечица. Нямат пералня, нито бойлер.

"Искам да помоля, кой с каквото може да се отзове и да помогнем на една баба в нужда", апелира Вилдан, като уточнява, че желаещите да помогнат, може да й пишат на лично съобщение в профила й във Фейсбук - Vildan Zeynulova.

Телефонният номер на Гюлфие е 0893916102, за тези които искат да се свържат лично с нея. Точният й адрес е село Щръклево, ул. Кокиче" №9.

"От отдел "Закрила на детето" са ходили на проверка в къщата на жената, тя очакваше поради липса на условия да отнемат децата, но са й съобщили, че те остават при нея и отсега нататък ще започне подаването на всякакви молби за помощи и т.н.", допълва Вилдан.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    3
    Zero
    пппрп - прост простак пише разни простотий. Еха , много яко усернеймче
  • -2
    2
    Zero
    Що не ги вземат и да им дадът истински грижи? Ако са при бабата която моли хората да и дават пари за децата ( То и аз така мога, много ви се моля дайте ми пари ;-;) ко ще спре лудия им баща да ги убие или майката да се върне тайно да ги открадне и какво ли още не. Най доброто място за тези деца и да не са там.
  • -2
    1
    Пппрп
    Слава богу. Не да отнели децата Похвално
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари