Сигнал за нарушения и лоши условия в дом за възрастни хора

1
Жена твърди, че майка ѝ е държана заключена, без храна и достъп до тоалетна
Жена твърди, че майка ѝ е държана заключена, без храна и достъп до тоалетна Видео: NOVA

Жена твърди, че майка ѝ е държана заключена, без храна и достъп до тоалетна

Заключена, без достъп до храна, нито пък до тоалетна. Така жена твърди, че открива майка си, три дни след като я настанява в дом за възрастни хора, предава NOVA.

Решила да я посети изненадващо, а в дома освен охраната, не открила никого от персонала. Собственикът на социалното заведение отхвърля обвиненията и има своя версия за случилото се.

Димитър Алексиев е поканил екипа на телевизията и Емилияна Стойнева – жената, която сигнализира за лоши условия в Дома. Тя настанява майка си на 5 март. В Деня на жената решава да я поздрави лично и я посещава. Казва, че заварила само един пазач, който просел цигари пред социалното заведение. Нямало други служители.

Тя беше в абсолютно безпомощно състояние. Беше се завила. Видях кофа, пълна с урина”, каза Емилияна Стойнева като допълни, че в дните, в които майка ѝ е била настанена в Дома, тя не е била обгрижвана. По думите ѝ – дори не е била преобличана.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Стоян
    Ами намерете собственика,арестувайте го!Не само да пишете,затворете го този смешен хоспис и не са подигравайте с хората! Престъпна нация!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари