Възрастна жена "изгоря" с 3500 евро и 200 лева в деня на вота

0
Жената хвърлила парите през оградата на дома си
Жената хвърлила парите през оградата на дома си

Жената хвърлила парите през оградата на дома си

В Хасково 93-годишна жена стана жертва на телефонна измама, съобщиха от Регионалния пресцентър на МВР в града.

Потърпевшата е позвънила на спешния телефон днес в 14:45 часа, за да се жалва от станалото по схемата "съдействие на полицай". Първоначално по телефона ѝ позвънил мъж, който ѝ отправил заплахи. След това последвало друго обаждане от мним служител на реда, който ѝ казал, че е набелязана, но след като даде исканите пари, злосторниците ще бъдат заловени.

Жената изпълнила инструкциите и хвърлила през оградата на дома си на ул. "Христо Ботев" 3500 лева и 200 евро. Час по-късно обаче разбрала, че е измамена.

Последният опит за телефонна измама в региона бе преди близо година. Тогава 46-годишна жена от Свиленград успя да предотврати на четвърти ноември 2022 г. измама за близо 16 000 лева от свой съгражданин.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    4
    Във възрастта на децата ...
    Своенравни възрастни хора има - стискат си спестявания. Говориш им, че вече са със закърнели мозъци. Обясняваш им, че всеки може да ги излъже и открадне парите. Обаче - не! Те си знаят своето - старчески инат. Докато идва деня, когато ги хвърлят на някой мангал през балкона.
  • 6
    3
    Мисля че
    За тези парички би се разходила на екскурзия или поне да не стои на студено и с непуснат бойлер поне до 2026 година.Би си позволила и нещо на внуците да речем или супер скъп,но икономичен климатик.Абе чудо.
  • 9
    2
    Прав си
    Същите тези старци се редят за помощи за отопление и се прехранват с пилешки фенери и кисело мляко, а под дюшеците им тъпкано с хилядарки. От 30 години им се говори да не хвърлят пачки на мангалите, ама кои сме ние, че да им кажем, те са възрастни и всичко знаят. Не ми е жал.
  • 10
    1
    Държавата на Богатите
    Единствената държава в света в която хвърлят пари от балкони и огради.Има опасност човек както си върви и да го праснат 10/20000 лв. в главата от някой балкон.Такива ора нема.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари