Въвеждат "синя" и "зелена" зона в Русе

6
Целта е да се реши проблемите със струпване на автомобили по улиците в града
Целта е да се реши проблемите със струпване на автомобили по улиците в града Снимка: Dunavmost

Целта е да се реши проблемите със струпване на автомобили по улиците в града

Различни зони за паркиране в централната градска част и в районите на училищата предлагат от Община Русе.

Целта е да се реши проблемите със струпване на автомобили по улиците в града, информира БНТ.

Както и да се насърчат хората да използват градския транспорт, за да се намалят вредните емисии изгорели газове.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    23
    ФМЦ
    При бай Тошо ставаше, линии навзякъде с разписание от 2, масово 10-15 и тук таме 30-40 мин. разписание. Само че тогава Икарусите бълваха дим за 50 москвича :) Вярно, тролеии почнахме да имаме, но сега да се връщаме пак там, одето сме почнали...Аз примерно се прибирам сколата от работа. Какео трябва да направя? От Мартен до другия край на града и после да чакам час за автобус? А, да, пеша най-добре, хем е здравословно...стига в покрайнините да не бе пълно с Голфове с изтърбушени катализатори, дето не ги пускат в центъра. И като не ги пуснете в центъра, ще тровят хората в Дружбите, Чародейка, Здравец...? Та там е 80% от населението на града! Пак някакви еврофондове ще усвояват ми се струва, както ги усвоиха за велоалеите. Ама трябва да дойдат тия,дето им дадоха парите за веоалеите и да питат де са същите тия велоалеи и на какво приличат!
  • 5
    22
    Ддр
    Забравете ! Всички свикнахме да се придвижваме с коли и нямаме вяра на общински или някакъв транспорт !
  • 4
    21
    Ддр
    Що е то градски транспорт и и а ли той почва у нас ?
  • 12
    20
    Възмутен
    Това вече е върха на наглостта на нашето мижаво кметче и нещастниците в общинския съвет. А какъв обществен транспорт има в централната част . района на топлата вода или изчислителния център, музеят на Баба Тонка, старата речна гара. А в същото време в една панелка от 50-60 кв.м. живущите имат по няколко таралясника. Ако има въобще платени зони трябва да бъде - едно жилище - едно безплатно паркиране пред блока, а не на един апартамент по 5 коли. Ей, Русе не може да случи на управници. И всичко това след като ни вдигнаха данъците. Още какво ни подготвя кмета и неговите послушни паленца в общинския съвет
  • -6
    19
    Вал
    Браво
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари