Васил Тончев: Вероятно ще има трето предложение за външен министър

0
„Този хаос е вреден за всички”, допълни социологът
„Този хаос е вреден за всички”, допълни социологът Видео: NOVA

„Този хаос е вреден за всички”, допълни социологът

Служебният премиер Димитър Главчев държи на своето предложение за външен министър. Предполагам, че и президентът ще държи на своите мотиви и няма да отстъпи. Вероятно ще намерят трети вариант, което е задълбочаване на кризата”. Това заяви социологът Васил Тончев в предаването „Денят на живо” по NOVA NEWS.

Според него е очевидно, че има някакви влияния, които определят решението на служебния премиер Главчев. „Политическата отговорност се размива между всички”, обясни социологът. Той не допуска вариант Главчев да подаде оставка. „Този хаос е вреден за всички”, допълни Тончев.

Социологът смята, че вотът ще бъде успешен, ако има около 2,5 млн. гласоподаватели. „Загубите ще са по-малко при ГЕРБ, но по-съществени при ПП, където ще има значително отстъпление. Добро е състоянието на „Възраждане” и ДПС. БСП е в поредица от скандали”, обясни Тончев. Той вижда и ИТН в следващото Народно събрание.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари