Васил Терзиев: София ще стане европейски град

0
Терзиев благодари на всички софиянци, които излязоха да гласуват
Терзиев благодари на всички софиянци, които излязоха да гласуват Снимка: Васил Терзиев / Facebook

Терзиев благодари на всички софиянци, които излязоха да гласуват

"Благодаря на всички софиянци, които излязоха да гласуват, особено на онези, които ни подкрепиха и гласуваха за по-различна София, за която мечтаем - да стане европейски град, където няма хора и квартали втора ръка. Благодаря на партиите и организациите, които застанаха зад моята кандидатура. 4 месеца проведохме изключително положителна кампания, където хората имаха възможност да се запознаят с екипа и идеите ни. Търсим решенията за всички софиянци, продължавам битката да бъдат кмет на всички софиянци", заяви кандидатът за кмет на София Васил Терзиев.

След първия тур на изборите в София той има сериозна преднина пред втория и третия - Ваня Григорова и Антон Хекимян.

Терзиев благодари на своя екип, който, по думите му, е изнесъл кампанията на коалицията, която застана зад кандидатурата му.

Водачът на листата на ПП-ДБ-Спаси София - Борис Бонев, също благодари за получената подкрепа, за да успеят да сформират мнозинство в Общинския съвет.

"София от днес не е същата, София отваря нова страница в своята история. Тя ще бъде много по-успешна и адекватна. Направихме страхотен резултат", заяви той.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари