Васил Божков: С Шиши ще се разправям лично

1
Божков: "Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински"
Божков: "Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински" Снимка: БГНЕС/архив

Васил Божков обвини депутата от ДПС Делян Пеевски в разграбването на световно културно-историческо наследство, сочейки, че именно той стои зад акциите на прокуратурата в офисите и гаражите му на улица "Московска" 43

Според него "грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински". Хазартният бос се закани още, че с Шиши ще се разправя лично. Ето какво написа Божков във фейсбук профила си:

"Разграбването на световно културно-историческо наследство се извършва след преките заповеди на Делян Пеевски. Инструментът, както обичайно, е прокуратурата. Грабежът се координира от човека на Шиши, отговарящ за краденето на пари от обществените поръчки - Иван Мирински. Той се разпорежда с действията на прокуратурата и с полуграмотните чиновници, участващи в разграбването.

На всеки от участвалите в разграбването държавни служители ще бъде потърсена персонална съдебна отговорност. Иван Мирински също ще отговаря за действията си пред закона.

С Шиши ще се разправям лично."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари