Варненка: Полицаи потрошиха без причина дома ми

1

Полицаи проникнаха незаконно в дома ми и без причина го потрошиха.

Това се оплака варненка, цитирана от RNS.

"Имало кражба и полицаи от Четвърто ПУ заподозрели приятеля на дъщеря ми. За това вчера дошли в дома ни. Тя ги пуснала. Те постояли и си заминали. Няколко часа по-късно буквално с взлом проникнали през задната врата в къщата ни. Почнали да разхвърлят и трошат. Не знам какво са търсели. И първият, и вторият път не са показали заповед за претърсване. Като долнопробни крадци и вандали влезли в дома ни и счупили каквото им попадне пред очите. След това задържали дъщеря ми и приятеля й. Малко след това ги освободиха, защото продължаваха да нямат причина да ги държат. Нагло ми обясниха, че оттук – нататък каквото и да се случи, те ще са виновни."

Това разказа потресената жена. Тя е категорична, че никой от близките й с нищо не е предизвикал неадекватните действия на униформените.

"Превърнаха дома ми в клошарско сборище. Нямам представа кой ще плати за счупената техника, телевизора, шкафове, картините и дори тавана ни", недоумява потърпевшата.

Според адвоката й, влизането и претърсването в дома й е напълно незаконно, извършено е без задължителното разрешително.

Няма как в случая да става въпрос за неотложни мероприятия от страна на полицаите, защото те са били допуснати в къщата по-рано и въпреки липсата на заповед за претърсване, са извършили огледа си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари