Върховният съд на Русия обяви полк „Азов“ за терористична група

0
Русия се позовава на „Азов“ в подкрепа на твърдението си, че Украйна е контролирана от „фашисти“
Русия се позовава на „Азов“ в подкрепа на твърдението си, че Украйна е контролирана от „фашисти“ Снимка: БГНЕС

Русия се позовава на „Азов“ в подкрепа на твърдението си, че Украйна е контролирана от „фашисти“

Върховният съд на Русия обяви полка „Азов“, който е бивш доброволчески батальон, включен в състава на армията на Украйна, за „терористична“ група, което дава възможност за дълги срокове затвор за членовете му, съобщават руските информационни агенции, цитирани от Дарик Радио.

Решението влиза в сила незабавно. Русия редовно се позовава на „Азов“ в подкрепа на твърдението си, че Украйна е контролирана от „фашисти“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    7
    Това не се учеше
    по история , че са участвали украинци !
  • 5
    6
    Слава на 3-ти МАРТ
    Слава на загиналите Руси,Българи,Фини,Чехи,Сърби,Румънци,Украинци,Поляци,Унгарци през 1878 година.Слава на император и цар Освободител Александър втори.Слава на Дружбата между Българи и Руси.Вечна памет.Празник най свещен 24 МАЙ И ТРЕТИ МАРТ.Никога Българи няма да плюят срещу Русия.Русия ще победи.Нека да се хапят за задника всички на които Русия им вади очите.Да здравствуйте братушки......бий фашистких окупантами бий враг........ :-) :-))
  • -2
    5
    Рашистки "патриоти"
    "На 25 март 2022 година, телевизионният канал "Ал Хадас", влизащ в състава на концерна "Ал Арабия" (най-голямата телевизионна компания в света, излъчваща на арабски език), съобщи че руската частна военна компания ЧВК "Вагнер" води преговори с шиитската въоръжена групировка "Хизбула" за изпращане на бойци в Украйна."
  • 3
    4
    Разлика м/у АЗОВ и ВАГНЕР
    Полка АЗОВ е съставен от нацисти и неофашисти. Една трета са Бандеровци. А руският полк ВАГНЕР е от патриоти , както при нас са от избирателите от Възраждане и ВМРО !
  • -2
    3
    до 1
    Я прочети в нета колко украински и полски тролове дадоха фира.:)))))
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари