Ваньо Танов привикал крупни производители на петрол, алкохол и бира, за да си внесат акцизите!

0
Ваньо Танов
Ваньо Танов Снимка: DarikNews

Началникът на Агенция Митници Ваньо Танов е превикал без много шум крупни производители на петролни продукти, алкохолни напитки и бира, за да ги инструктира да си платят незабавно акцизите, които дължат на държавата. Това разкриха пред ПИК високопоставени източници от върха на държавното управление.

Бившият антимафиот обяснил многозначително на маститите бизнесмени, че трябва да побързат с внасянето на сумите в държавния бюджет и им дал да разберат, че в противен случай фирмите им могат да преминат през т.нар. мониторинг, което едва ли ще се окаже в тяхна полза.

Спешната мярка била предприета от Танов, като опит да натрупа и негов личен пиар актив преди пресконференцията, която смята да даде в близките дни и на която смята да отчете резултатите от свършеното до момента.

Преди срещата си с журналистите, Танов натрупал и още една голяма червена точка в лицето на заловената вчера пратка от 200 килограма хероин. Това е най-голямото количество дрога хващана по време на цялостното пребиваване на Танов в митниците.

Негови колеги разкриха пред ПИК, че той иска да се бетонира на поста и след служебното правителство и по тази причина през последните дни правил всичко възможно, за да направи по-приятна статистиката, която пряко отчита резултатите от дейността му.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари