Външният министър: Изявленията на Митрофанова са вмешателство във вътрешната ни политика

0
Бежанската вълна от Украйна със сигурност ще се увеличи не само към България, най-вече към Полша, каза тя
Бежанската вълна от Украйна със сигурност ще се увеличи не само към България, най-вече към Полша, каза тя Снимка: БНТ

Бежанската вълна от Украйна със сигурност ще се увеличи не само към България, най-вече към Полша, каза тя

Обсъдени са въпросите, свързани с дейността на кризисния щаб. За съжаление бежанската вълна ще се увеличи, не само към България, но и към Полша“, това каза министърът на външните работи Теодора Генчовска, която бе на заседание на Комисията по външна политика.

По информация на ООН към момента са над 3 милиона бежанците. Разселените хора в Украйна са над 10 милиона, като те потенциално могат да станат част от бежанската вълна. На този етап няма преки рискове за България, но трябва да направим всичко възможно хората, които бягат от войната, да се чувстват добре на нашата територия“, каза тя, цитирана от БГНЕС.

Последните изявления на госпожа Митрофанова са вмешателство във вътрешната политика на страната. За нея не е обсъждано нищо“, добави Генчовска.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари