Валери прати детективи на Николета, не вярвал, че му изневерява с Бареков

0

Николета и Бареков се запознават в ТВ7 на старта на предаването "Къртицата"

Евродепутатът Николай Бареков и майка на сина му Мария Календерска са в обтегнати отношения. Близки до двойката твърдят, че половинката на политика го е хванала в изневяра. И то не една, а няколко.

Пикантната клюка е, че Бареков е съгрешил с плеймейтката Николета Лозанова.

Вече разведената тв водеща се познава в Николай от времето, в което той оглавяваше ТВ7. Тогава тя участва в предаването "Къртицата", а после стартира и предаването си "Папараци" в медията. Заигравката между двамата е отдавна, но доскоро никой не е подозирал за случващото се между тях.
Близки до Николета се кълнат, че самият Божинов е научил още преди месеци новината и останал потресен.

Ни Ло изкуши евродепутата

"Истина е, че Валери прати детективи на Николета, защото не вярваше, че тя му изневерява. Остана потресен, щом научи истината", споделят близки до двойката.

Николета не е единствената известна мадама, с която свързват Бареков. Съвсем наскоро се появиха голи снимки на фолкпевицта Роксана, за които се твърди, че са правени в спалнията на Николай Бареков. Самата Роксана отрече и твърди, че Николай само е платил неин клип. Тя потвърди, че са близки приятели.

Роксана отрече любовна афера с Бареков

Другата жена, с която го свързват, е бившата гимнастичка Ингрид Цветкова. Тя е бивша участничка в конкурса "Мис България", но така и не успя да направи кариера.

Въпреки че е научила за многобройните забежки на мъжа си, Календерска отказвала категорично да остави политика, научи "България Днес".

Ингрид Цветкова също е спрягана за негова любовница

Календерска, която отказа коментар пред вестника дали още е с Бареков или не, обяви в коментар през партийната централа, че все още е "жената до него". Причината за раздора им в последно време не са само забежките на политика, но и присъствието на Календерска на протестите срещу Вежди Рашидов, който скочи на хорист от "Йоан Кукузел" и предизвика скандал.

В партията на Бареков лансираха клюката, че младата дама се е присламчила към "Протестна мрежа" и действа зад гърба на евродепутата. Самата Календерска уточни, че продължава да е лице на "България без цензура" и опора на Бареков, както и че няма нищо общо с действията на протестиращите.

"Не съм се крила и не съм се представяла на никого. Не съм търсила медиите и дори съм ги избягвала съзнателно. Срещнах много познати и приятели. И неприятели също. Но там бяхме съмишленици с обща мисия. Това, че съм "жената до Бареков" и "политическо лице", по никакъв начин не ми отнема правото да съм гражданин. Вие ли ще ми кажете как е редно да мисля и да се държа?", смята Календерска.

Запознати до двойката коментираха пред вестника, че младата дама е готова със зъби и нокти да брани отношенията си с евродепутата, въпреки че той неколкократно се държал грубо с нея и я мамил с други жени.

Политикът с официалната си половинка Мария Календерска

Красавицата обаче не искала да се раздели с политика, а двамата все още живеели заедно, макар че Бареков е доста зает в Европарламента и рядко се прибирал в страната. Календерска отказвала да напусне общото жилище и според нейни колеги е готова да брани Бареков със зъби и нокти и пред медиите, и в личен план. Депутати от "България без цензура" коментираха още, че Календерска неведнъж признавала, че иска да остарее до политика и е готова на всичко за него и няма да го пусне да си тръгне, а ако посмеел, тя била готова на скандал.

Източник: България Днес
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари