Валентин Попов: Ниските заплати са причината полицаи „да кривват” от пътя

0
Основният проблем в МВР е липсата на доверие
Основният проблем в МВР е липсата на доверие

Основният проблем в МВР е липсата на доверие

Проблемът в МВР не са само заплатите. Липсва и доверие между служители и ръководители, синдикати и политическо ръководство, министерството и обществото. Това каза в ефира на „Твоят ден" по NOVA Валентин Попов, председател на синдикалната федерация на служителите в МВР.

По думите му липсата на подбор на кадри, обучения и ниските заплати са причината полицаи „да кривват” от пътя.

„Разговаряхме с представители на повечето политическите формации, които влизат в парламента. Това беше преди изборите. Надяваме се да разговаряме отново с тях след евентуалното формиране на редовно правителство. За голямо съжаление, ако направите справка с предизборните програми на всички партии, едва ли ще намерите достатъчно ясна концепция за това какво да се случи през следващия мандат на МВР. Като говорим за корупция в Министерство на вътрешните работи, бих искал някой да ми посочи един сектор в живота у нас, където няма такава”, каза още Попов.

Според него в момента трябва да се стигне до единна позиция как да се случи реформата, а не в какво да се изразява.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    5
    аааа
    почивка на Свети Влас нощувка с 3 хранения за 10-12лв добрелие?и то за целите семейства-мен само паркинга на колата ми е повече, а другите им станции?
  • 2
    4
    аааа
    да оди общак в строителството,-там дават повече,а облаигите които ползват?
  • 6
    3
    Несамо
    Честност преданост към работата която си избрал ас като подписвам договор за работа питам за парите като Неми изнася казвам чао търся друго Това не оправдава крадец лъжец и тъй ........нататък
  • 12
    2
    НН
    Едно куче като се научи да яде лайна... И по 3000 да им станат заплатите, те пак ще си живеят с убеждението, че им се полагат "онези допълнителните". Българина до такава степен е изгубил себе си, че няма накъде повече! Нищо патриотично, мило и родно не живее в душите ни вече! Една шепа сме останали и в главата на всички се върти 'Важното е на другия да му е зле'. Не си помагаме, а се плюем! Искаме, а не даваме! Жалка картинка!!!
  • 16
    1
    Я марш
    Ниски ли? Ами да напускат и да отиват в частния сектор! Да видят там какви са заплатите! Как с тези "мизерни" заплати се поддържат такива к0ври? То патешки джуки, татуирани вежди, изпъкнали скулички, силикон в циците и прочее в "полицайките"!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари