В Бяла празнуваха с Парад на младостта и българщината

1
Шествието, в което с ленти „Отличник“ бяха удостоени най-добрите ученици, премина през центъра на Бяла, за да стигне до площада
Шествието, в което с ленти „Отличник“ бяха удостоени най-добрите ученици, премина през центъра на Бяла, за да стигне до площада Снимка: Русе Медиа

Тържественият парад на деца и ученици в Бяла, посветен на 24 май, се превърна в празник на младостта и българщината

Събитието бе възстановено след края на двугодишната пандемия за радост на беленчани и гостите на града, предаде Русе Медиа

Шествието, в което с ленти „Отличник“ бяха удостоени най-добрите ученици, премина през центъра на Бяла, за да стигне до площада. Специално присъствие имаха и децата, които тренират в клуба по хандбал, който донесе толкова много радост на града през последната година.

На площад „Екзарх Йосиф І“ приветствие по случай 24 май отправи кметът на Община Бяла Димитър Славов, след което имаше и концерт. По традиция накрая всички се хванаха на голямо празнично хоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари