В 15-а секция в центъра на Русе се изви опашка

7
В секцията по списък има малко над 700 души
В секцията по списък има малко над 700 души Видео: NOVA

В секцията по списък има малко над 700 души

Всички 217 секции на територията на община Русе отвориха навреме и изборният ден започна спокойно. В 15-а секция в центъра на града се изви опашка от чакащи да гласуват, предава NOVA. В нея по списък има малко над 700 души, като до 8:00 часа около 10% от тях са упражнили правото си на вот.

137 000 са хората с право на глас в община Русе. В две села в Русенска област - в Широково и Пепелина ще се гласува в една обща секция. Седмината жители на село Пепелина ще отидат да пуснат своя вот при 23-мата жители на съседното село Широково.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    1
    Дани
    Ами то седем души, може ли да се нарече село???? Даже и махала не е???? Тъжно, много тъжно!!! Скоро и това село ще изчезне от картата на България!!!! Жалко за малките китни селца които изчезват!!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари