Уволниха главния секретар на Външно министерството

0
Стоян Тодоров е шофирал служебния автомобил на МВнР и грубо е нарушил правилата за движение в София
Стоян Тодоров е шофирал служебния автомобил на МВнР и грубо е нарушил правилата за движение в София

Министърът на външните работи Даниел Митов подписа заповед за освобождаване от длъжност на главния секретар на министерството Стоян Тодоров, съобщи пресцентърът на ведомството.

В съобщението се уточнява, че Тодоров е уволнен по указание на министър-председателя Бойко Борисов и след извършена проверка по сигнал на граждани за грубо нарушаване на правилата за движение.

Той е шофирал служебен автомобил на външно министерство, заснет да минава през така наречените зелени трамвайни релси до Руски паметник в София.

Снимката е публикувана в сайта за граждански контрол за нарушения по пътищата "Гражданите.бг" и от вчера се споделя в социалните мрежи.

Стоян Тодоров е назначен за главен секретар на МВнР точно преди година - на 11 март 2015 г. Преди това е бил главен секретар в агенция Електронно-съобщителни мрежи и информационни системи. Между юли 2002 г. и август 2010 г. е бил главен секретар в Агенцията по енергийна ефективност (АЕЕ) към Министерство на икономиката, енергетиката и туризма. От 1999 г. до 2001 г. също е бил главен секретар в МВнР, а преди това - от октомври 1992 г. до октомври 1999 г. е бил началник на отдел и след това заместник-изпълнителен директор в Агенцията по приватизация.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари