Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Улиците на град Русе

  • Автор: Раделина Димитрова
  • Коментари: 5
1

Здравейте!

Днес ми се случи нещо не толкова ужасно, колкото неприятно. Тази улица се намира до училище "Алеко Константинов" и ме извежда до главен международен път...

За път към яслата, влизам в тази улица в която от дясната ми страна няма свободно място от спрели коли. Срещу мен (от долу) навлиза кола, която ме "притиска", зад мен също има кола. Тъй като се притесних от ситуацията и се паникьосах леко, реших да отбия в малкото останало пространство между колите в дясно. След като двете коли (пред/зад мен) се изтеглиха не ми остана друго освен да изляза от "малкото останало пространство" без да искам ударих отзад колата паркирана пред мен. Написаха ми АКТ съответно.

Разказвам Ви това, защото няма знак който забранява паркирането на коли в дясна лента, но и в такъв момент няма как да минеш от там. Улицата е пълна с дупки и разрушени павета. Как трябва да се процедира? Да бъдем нахални и да не се изчакваме (както направиха двете коли) или да блъскаме останалите коли, за да заобиколим дупките на улицата?!

П.С. Снимката е направена след около 3 часа след инцидента и както се вижда има място що-годе да се скриеш от идваща кола срещу теб.

Автор: Раделина Димитрова
(Автор: Раделина Димитрова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари