Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Улица в село Сандрово прилича на танков полигон след учения

  • Автор: Станимир Тодоров
  • Коментари: 5
5

Здравейте, искам да ви запозная с един много наболял проблем за мен.

Това е улицата пред моята къща в село Сандрово която прилича на танков полигон след учения, тази година ще станат точно 11 години по последното така наречено подобрение по нея, кагато бе нахвърлян натрушен асфалт!

И по думите на тогавашния (все още текущ) кмет това е временно решение и до година-две улицата ще се асфалтира!

До момента улицата е в това състояние като след сняг или дъжд е негодна дори за ходене а да не говорим за автомобил а след порой се превръща в блато!

Двамата ми родители са болни и ми се е налагало не веднъж да посещавам спешния център в болницата посред нощ и дори да викам линейка пред вкъщи, за което е необходимо най малкото улицата да е проходим. Няма да споменавам допълнителните разходи за ремонти по автомобила и тн.

След повдигането на въпроса пред кмета коментара му бе следния, цитирам:

"Ние поръчахме един камион с камъни това лято, но шофьора му объркал улиците и го разтоварил в друга, иначе по отношение на вашата улица съм направил всичко по силите си!"

И така за 11 години неможаха да се съберат пари за 2 камиона със строителни отпадъци (чакъл, асфалт, камъни).

Но пък за сметка на това прилагам и малко снимчици от "Т"-образното кръстовище пред къщата на кмета, която се намира на една пресечка растояние от моята улица и която преди година и половина бе изцяло преасфалтирана. Дори бе поставен легнал полицай на 20м. от дома му в уличка през която минават максимум 3 коли на ден. Явно обича да му е спокойно!

Та за нас простите людя остана опцията да спираме пред кмета и да си ходим пеша с дълбоките гумени ботуши....но и това не е опция!

Понеже съществува реална опасност да бъдеш изяден ЖИВ от колоритните улични обитатели било то "диви" или "питомни" пуснати на произвола на съдбата! Прилагам снимки и на тях направени днес по маршрута ми към работа (на излизане от селото).

А коментара на кмета по този въпрос бе, цитирам:

"Неможем да направим нищо по въпроса! Но мини през железарията вземи малко отрова за съсли и един килограм кремвирши и ги нахвърляй"

Та благодаря ви много за отделението време прочитайки това! Знам, че нищо няма да се промени, но пък знае ли човек, откакто кацнаха на луната има и надежда нашите "политици, управници" някой ден да се напапат и да започнат да мислят за простите людя като мене!

Автор: Станимир Тодоров
(Автор: Станимир Тодоров - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари