Улица в Русе тъне в дупки, въпреки обещанията на Общината

5
Със собствени средства хората запълвали дупките, за да не си трошат колите, но нямало траен резултат и настилката продължавала да се разбива
Със собствени средства хората запълвали дупките, за да не си трошат колите, но нямало траен резултат и настилката продължавала да се разбива Видео: Кис 13

Въпреки обещанията улица в Русе вече 4 години стои неремонтирана.

Живущите в блок 30 в квартал "Дружба 3" многократно са подавали жалби с искане настилката да бъде асфалтирана, информира Кис 13.

От Oбщината поемали ангажимент това да стане, но очакваният ремонт така и не се случил, тъй като все се оказвало, че нямало наличен финансов ресурс за това. През последните години, живущите в блока редовно подавали жалби, като им отговаряли, че при налични средства ще бъде извършен ремонт. Това обаче така и не се случило и хората започват да се съмняват, че отсечката някога ще бъде асфалтирана.

Зрители на телевизията изпращат и сигнала до кмета Пламен Стоилов от 2015 година, в който градоначалникът уверява, че улицата е включена в графика на ОП "Комунални дейности" за 2015 година. Но с условието, че при недостатъчно финансов ресурс, ремонтът ще бъде отложен за 2016 година. От тогава са изминали повече от 4 години, но улицата продължава да е в лошо състояние.

223.jpg

Според хората от блока, проблемът е опреди 30-ина години, още откакто е била построена сградата. Със собствени средства запълвали дупките, за да не си трошат колите, но нямало траен резултат и настилката продължавала да се разбива.

Въпреки това обаче надеждата у хората остава, че до края на следващия мандат на Общинската администрация ще намерят средства и за ремонта на тази неособено дълга отсечка.

Източник: КИС 13
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари