Украински бежанци в Приморско пожелаха да се разграничат от протестите

2
Те са доволни от условията в базата на БДЖ, където са настанени
Те са доволни от условията в базата на БДЖ, където са настанени Видео: NOVA

На фона на многобройните протести на Украински бежанци, които са недоволни от решението на държавата да бъдат преместени от частни хотели в държавни бази след 15 ноември, оказва се техни съграждани са доволни от условията в държавните почивни станции. Украински граждани сами потърсиха екип на NOVA, за да покажат условията, в които живеят и да се разграничат от протестите.

Те са настанени в базата на БДЖ в Приморско.

Не знам защо някои от моите сънародници реагират така. Навярно се притесняват от неяснотата къде ще бъдат настанени и от условията там”, каза Аня, която живее в базата с дъщеря си. “Ние имаме легла , храна, климатици, триразово хранене. Всичко е достатъчно”, допълни жената.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари