Украински бежанци излизат на протест в Приморско

0
Протестиращите не желаят да бъдат премествани в държавни бази
Протестиращите не желаят да бъдат премествани в държавни бази

Протестиращите не желаят да бъдат премествани в държавни бази

Пореден протест на украинци. Този път недоволството е в Приморско. Поводът - неяснотите около преместването им от хотелите по Черноморието, в държавни почивни бази. Основното притеснение на хората е дали условията там ще са подходящи за живот, особено за малки деца, предава NOVA.

Решението за преместването на украинските бежанци в държавни бази бе взето от служебното правителство в края на октомври.

Мигрантите не желаят да бъдат премествани в държавни бази. ​

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    9
    Русия форевър
    Само закъсал чекиджия би се надъхал да чука усраинка. Прекалено много спин върлува. Първа на континента по спин е. Свинска му работа.
  • 8
    8
    colibri
    Украинците не искали в държавни бази- напълно са свободни да излязат на квартира или да се преместят в друга държава. Ако искат да останат в хотелите - да си плащат от собствения джоб.Когато бягаш от военни действия би трябвало да си благодарен за покрив над главата, възможност да се нахраниш, да имаш завивка/според мен/.
  • 6
    7
    Несамо
    Ама те ги водят нашити хотелиери иначе от къде ще смучат пари а тъй хем пара хем ще има кво да чукат през зимата .А кви фавлички зделаят.
  • -5
    6
    До 5
    И аз това искам да им се случи на гнусните рушлямски тролчета смрадливи! Дано по-скоро стане, че ми писна да осират всички форуми с тъпотиите на Мутрофанката!
  • 6
    5
    доктора
    Как не се намери някой сирийски мигранти със засилен автобус или някой Семерджиев наджаскан до козирката с джипката да ги разхвърля малко...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари