Украйна: Русия трябва да изчезне

0
Независима и свободна Украйна е историческа присъда за Русия
Независима и свободна Украйна е историческа присъда за Русия Снимка: Facebook

Независима и свободна Украйна е историческа присъда за Русия

Секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана на Украйна Олексий Данилов разказа защо според него и според мнението на всички украинци Русия трябва да изчезне в съвременния си вид и граници.

На страницата си във Фейсбук Данилов разказа точка по точка какво всъщност представлява според него Русия. По думите му става въпрос за покорно човешко стадо без чувство за достойнство и самоуважение, елит в ролята на слуга на шефа - без позиция, принципи и гордост; лидери с психични разстройства, както и поробени държави и народи (от Кавказ до Далечния изток).

"Там, където съдбата на Украйна се пресича с Русия, винаги е било история на милиони жертви, убийства и страдания. Всичко, до което се докосне Русия, се превръща в смърт, гниене и мръсотия", подчерта Данилов.

Той припомни, че дълго време Русия съзнателно и целенасочено унищожаваше Украйна - нейния език, култура, история и подчерта, че омразата към всичко украинско е в основата на идеологията на "руския свят", а окончателното решаване на украинския въпрос е националната идея на Русия. „Независима и свободна Украйна е историческа присъда за Русия“, подчерта Данилов.

По-рано президентът Володимир Зеленски отбеляза, че спечелването на войната с Русия е дълг на Украйна към човечеството. Данилов в предишните си изявления за освобождаването на Крим отбеляза, че Украйна ще направи всичко необходимо за деокупация на полуострова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    9
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Прав е Олексий Данилов. Всички империи се разпаднаха, идва ред и на Руската империя на злото. Колелото на историята се върти и нищо не може да го спре.
  • 1
    8
    робин худ
    До 1 Като правилно каза желание ,такова и ще си остане ,а преминат ли границата краварите жалко за всички нас господа военолюбивци мислете с главите си какво си пожелавате пък и на целият свят излетили една ракета всички ще излетят и колко време ще живеем по дупките като плъхове това живот ли ще е ,чукнете се по празните си кратуни и много добре си помислете какво искате ,Хамерика не търси майната си в в Усрайна
  • -1
    7
    Бивш
    Не зная как могат да бъдат победени Европа , САЩ и Япония от феодална Русия ! Ами това са бълнувания на пенсионирани АБПФК ,мечтаещи за социализъма на Живков ! Помечтайте си малко докато дежурите пред клавиатурата и чакайте инструкции от Късопишков !
  • 4
    6
    Анализатор
    В тази държава,всеки осми от десет човека,са психопати.Малоумници,говорете реални неща,не ставайте идиоти,вразумете се,докато е време. Има реална опасност,недай Боже, командващият руските войски да натисне оная бутон и да горите като съсли в запалено стърнище.
  • 8
    5
    фена на Путин
    Когато започне да се лее такава злоба и жлъч е ясно кой е губещият. Победителите нито се държат по този начин, нито се изказват по такъв начин. Победитят стои далеко от езика на злобата и омразата. Братята, никога не са имали такова озлобено и дебилно поведение. Докато тези жалки фашаги, за една година изляха феноменална злоба и омраза от устите си, защото са едни свършени лузъри. Чакаме контранастъплението и да се приключва.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари