Учителят, блудствал с шестокласнички, се върна в училище

0
Учителят, блудствал с шестокласнички, се върна в училище
Снимка: vsekiden.com

Ученички от ОУ „Д-р Петър Берон” във варненското село Царевци изпаднаха в шок, след като учителят им, обвинен в блудство с някои от тях, отново се появи в школото. Рано сутринта те видели своя преподавател Свилен Кирчев в сградата и се обадили на родителите си.

Скандалът избухна на 14 януари, когато майката на две близначки шестокласнички подаде срещу преподавателя сигнал в полицията за блудство с децата й. При последвалото разследване се оказа, че жертвите на сладострастника са били общо 8 момичета от учебното заведение. Децата били опипвани, трябвало да сядат в скута на Кирчев, който им говорел цинизми под формата на „сексуално образование”, а после ги заплашвал с двойки, ако се разприказват.

На 26 февруари Варненската окръжна прокуратура образува досъдебно производство срещу преподавателя по английски език. Вчера, след като обезпокоени родители алармираха, че Кирчев е в училището в Царевци, от РИО – Варна, съобщиха, че екип от инспектората пътува вече към селото.

Психолог е успокоявал жертвите, които са били ужасени от появата му в училището.

Според информацията по случая той трябвало да уреди в канцеларията напускането си от работа. През февруари дисциплинарно беше уволнена директорката Ирина Рангелова, с която Кирчев живее на семейни начала.

И двамата продължават да отричат да има извършени престъпления, които прокуратурата разследва.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари