Учителка от Добрич засенчи с абитуриентски сексапил

15
Миглена Георгиева не се различаваше от истинска абитуриентка
Миглена Георгиева не се различаваше от истинска абитуриентка Снимка: Фейсбук

С подбран тоалет, класната Миглена Георгиева се сля с тълпата от випускници

Миглена Георгиева - класна на 12 б клас, с профил "Танцьори", в Училището по изкуства СУ "Свети Климент Охридски" в Добрич, тези дни стана доста коментирана в социалните мрежи заради външния си вид, с който засенчи абитуриентките.

Тя за първи път е класен ръководител и това е първият ѝ бал като учителка, отбеляза Dir.bg

Според някои тя не беше избрала подходящ цвят, според други е много приятна гледка за окото. А откъде идва идеята и за облеклото ѝ може да се проследи в интервю, което е дала още през 2014 година, когато с танцова формация е достигнала финала на "България търси талант".

"Стилът ми на обличане не е един. Умея да се съобразявам със ситуацията и момента - нося както широки дънки и кецове, така и кокетни барби рокли. Харесвам роклите на Tony Bowls, с такава бях на премиерата на филма "Живи легенди", казва тогава танцьорката учителка, която е участвала във филма на Ники Илиев. Тя се е снимала и в руската версия на хитовия криминален сериал "Кости".

Любимата певица на засукана класна е Бионсе, а любимият ѝ роман - "Богат, беден".

Педагожката, заради която мъже от различни възрасти си пожелават отново да се върнат в час, каза пред медиите, че е поръчала тоалета си от чужбина, а тя е реплика на роклята на световна звезда от шоу бизнеса. Тя се е постарала да изглежда безупречно за вечерта с помощта на гримьори и фризьори. Косата ѝ е била прибрана на висока опашка.

Може да бъде изображение с 5 души, изправени хора и на открито

Изборът на визия за бала им, тя обясни така: "В последните две години те ми станаха освен ученици и приятели. Не бяхме свързани само с училището, но и извън него, за което много се радвам. Относно тоалета те ми казаха, че искат да съм това, което съм. Да не се опитвам да променям визията си. Искаха да не се различавам като класна, да не съм със строга визия. Дори и на фотосесията избраха с какво да съм облечена".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари