Ученици от СУ "Васил Левски" участваха в играта "Апостоли в премеждие"

3
Финалът на играта беше пред паметника на Левски в двора на училището
Финалът на играта беше пред паметника на Левски в двора на училището Снимка: Facebook

Финалът на играта беше пред паметника на Левски в двора на училището

Дейностите от седмицата в Русе, посветена на Васил Левски, продължават - три отбора, три цвята и играта "Апостоли в премеждие".

Ученици в СУ "Васил Левски" участваха в играта "Апостоли в премеждие".

Стартирайки приложение на телефоните си, участниците получиха QR код и трябваше да отговорят на първия въпрос от играта. След това, следвайки указанията на играта, те се придвижваха до различни точки на територията на училището, отговаряха на въпроси и търсиха други скрити QR кодове. Финалът на играта беше пред паметника на Васил Левски. Събрали всички кодове, малките апостоли трябваше да ги сканират и да открият коя от мислите на Левски е скрита в тях. Звучи лесно, но не е съвсем така. В QR кодовете имаше и думи, които трябваше за заблудят участниците.

Те успешно се справиха и накрая двора се огласи с думите на Апостола: "Времето е в нас и ние сме във времето! Трябва да се жертва всичко па и себе си дори! Дела трябват, а не думи!"

"Благодарим на г-жа Милена Неделчена - старши учител по ИИТ и г-жа Елица Йорданова - учител по История и цивилизации за вдъхновението, както и на учениците от XIв клас от профил "Софтуерни и хардуерни науки", които създадоха играта и подпомогнаха участниците", заявиха от ръководството на русенското школо.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари