Ученици се млатят с цяла сила докато се изморят

4
Това умение прави тялото ви твърдо като желязо, подобрява здравето
Това умение прави тялото ви твърдо като желязо, подобрява здравето

Г-н Димитров е изпратил свое видео на което демонстрира стоманено тяло. Знаят ли какво правят тези ученици и на какво се подлагат всъщност?

Ето какво споделя момчето пред Dunavmsot.bg:

Това е старо мое видео в което демонстрирам стоманено тяло като позволявам на хора да ме удрят с цяла сила докато не се изморят, не чувствам абсолютно никаква болка, нито получавам наранявания.

Името ми е Г-н Димитров и историята ми започна когато бях на 14 г. Гледах много Кунг Фу филми и изпитвах невероятна радост да гледам невероятните умения на героите от екрана. Един ден реших и аз да овладея тези умения, знаех, че героите от екрана използват специални ефекти за подобни подвизи. Знаейки това, никога не съм мислил и за секунда, че няма да се сдобия с желаните способности, но по това време, ни най-малко знаех какво ще отнеме за да овладея подобно умение. Тренирал съм по най-старите и трудни начини повече от 6 години. Това умение прави тялото ви твърдо като желязо, подобрява здравето.

Не познавам друг българин който се занимава с това, нито съм виждал видео с подобни умения и такива удари, затова, мисля, че видеото ще стане доста популярно. Също така, ще кача много мои видеота демонстрирайки стоманено тяло и други умения.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари