Полицията в Испания: Иво не е могъл да изплува

0
Младежът плавал с приятели с кану, но то потънало
Младежът плавал с приятели с кану, но то потънало Снимка: You tube / DESCUBRIENDO NOTICIAS

Младежът плавал с приятели с кану, но то потънало

Испанската гражданска гвардия е открила безжизненото тяло на 15-годишния българин Иво Петров, изчезнал в ранните часове на 5 януари във водите на Мар Менор, съобщават местни медии, цитирани от NOVA.

Според версията на полицията Иво излязъл със свои приятели, за да плават с кану. След като то потъва, тийнейджърите, с изключение на българина, успели да изплуват. Разказали пред местни хора, че той не можел да плува. Три седмици по-късно тялото на Иво е открито на дълбочина около пет метра и на разстояние между 1000 и 1500 метра от пристанището на Лос Алкасарес, близо до Мурсия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари