Ученик спечели звезда от филми за възрастни за един месец

5
Звездата от филми за възрастни разказа какво ще прави с него
Звездата от филми за възрастни разказа какво ще прави с него

Звездата от филми за възрастни Екатерина Макарова разказа в интервю за LifeNews как планира да проведе времето си с 16-годишния геймър, спечелил месец живот с нея от сайт за продажба на оръжия за компютърни игри.

По думите на Екатерина, тя е готова да се вслушва както в желанията на ученика, така и в желанията на неговите родители. При необходимост актрисата може даже да посреща юношата след училище, но според нея едва ли ще е нужно да живеят няколко седмици в хотел.

“Най-вероятно ще ходим на кино, ще се разхождаме. Като начало, трябва да се срещнем, а след това ще решим какво ще е интересно и за двама ни. Необходимо е да устройва и двама ни. Ако не му е удобно да живее в хотела, нека да си остане в своя дом. Това трябва да реши той, в правото си е да взима самостоятелни решения”, каза Екатерина.

Ученикът от Москва Руслан Щедрин спечели необичаен подарък след като се оказа 100 хилядният посетител в сайт за продажба на въоръжение за компютърни игри. Като награда младежът получи месец живот със звезда от филми за възрастни в един от хотелите в столицата на Русия.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари