Ученик от ПГИУ "Елиас Канети" представя Русе на полуфинал в "България търси талант"

0

Днес кметът Пламен Стоилов се срещна с деветокласника от ПГИУ „Елиас Канети“ – Симеон Йорданов, който ще представи града ни на полуфинала на престижното състезание „България търси талант“.

Видях клипа на американски танцьор в Интернет и реших да опитам и аз“ – разказа в непринуден и приятелски разговор с кмета на Русе 15-годишния Симеон. Той сподели, че участва в риалити формата не за победа на всяка цена, а „за адреналина“ и за да докаже на себе си, че може да се справи с предизвикателството.

Пламен Стоилов увери своя гост, че Община Русе следи проявите на талантливите млади хора от града ни, особено в областта на изкуството и спорта и е готова винаги да им окаже пълна подкрепа. Той изтъкна, че отношението към децата и подрастващите е приоритетно в програмата на администрацията. Кметът приветства успеха на младежа и изрази своята гордост от факта, че има знаещи и можещи русенци, които представят достойно свободния дух на града ни.

Хората вървят след победителите. Сигурен съм, че ще имаш много последователи“ – заяви в края на срещата Пламен Стоилов. Той подари на Симеон знаме на град Русе с пожелание да го развее за победата си и му пожела успех като го увери, че Русе ще бъде с него на полуфинала.

Община Русе призовава всички русенци да подкрепят Симеон Йорданов на 5 май т.г в трудната надпревара и да дадат своя глас с есемес за него, за да има града ни своя талант на финала.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари