Участничка в „Ергенът“ обяви, че е девствена

10
Елвира: Разберете ме, аз просто си имам принципи
Елвира: Разберете ме, аз просто си имам принципи Снимка: bTV

Елвира: Разберете ме, аз просто си имам принципи

Една от участничките в „Ергенът“ – Елвира обяви в тазвечершното предаване, че е девствена. В непринуден разговор с други три момичета – Радостина, Марта и Александра тя призна, че чака вълшебния миг, докато Марта и Александра обявиха, че са загубили девствеността си още преди да навършат 16 години.

„За мен това е нещо много специално. Искам този момент да е вълшебен и да е с човекът, който ще го оцени. Не смятам, че в днешно време девствеността се цени. Времената са различни, ценностната система и моралът – също. Но, разберете ме, аз просто си имам принципи“, каза Елвира.

След признанието ѝ, другите три момичета започнаха да леят крокодилски сълзи и да я държат за ръка.

Елвира е на 24 години, от село Змеица, Смолянско, работи като дистрибутор.

Дали казва истината – може само да гадаем.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    6
    Барса
    Къде в ушите ли
  • 6
    5
    Катя
    Похвално е,че държи на себе си и принципите си. Жалко е,че за по-голям процент от хората днес това е смешно или ще обяват за страна,сдухана и подобно. .....нали повечето като тия под 16г като го направят рано се мислят за много важни и напред с материала...минетки
  • 1
    4
    Иванка-Общата
    И аз съм девствена! Кълна се в децата си!
  • 8
    3
    Nataliya
    Това е нещо много лично и не се споделя, особено пред такава аудитория. По този начин излиза, че ако е истина го използва за разни цели - дали победа в предаването, дали търговия.
  • 2
    2
    Сладки
    Може да изкара доста пари от тая работа и да си оправи живота. Иначе, кой ли ще го оцени в днешно време.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари