Убийството в Могилино: Съпругът е обвинен в умишлено престъпление

0
Домашният насилник е задържан в ареста за 72 часа
Домашният насилник е задържан в ареста за 72 часа Снимка: iStock

Домашният насилник е задържан в ареста за 72 часа

Окръжна прокуратураРусе привлече като обвиняем 61-годишния П. Б. от гр. Русе за убийство на съпругата му - С. Б., на 59 години.

Обвинението е за умишлено престъпление, извършено в условията на домашно насилие.

Тялото на жената е намерено на 12.06.2021 г. в къща в село Могилино, обл. Русе, където съпрузите пребивавали през летните месеци. Сигналът за смъртта на С. Б. е подаден от обвиняемия.

На мястото на престъплението е извършен оглед от разследващ полицай и е образувано досъдебно производство. При огледа на тялото на пострадалата са констатирани множество следи от удари.

Иззети са веществени доказателства, назначени са съдебномедицинска и съдебнопсихиатрична експертиза.

С постановление на наблюдаващия прокурор от Окръжна прокуратураРусе обвиняемият е задържан под стража за срок от 72 часа и е приведен е в сектор „Арести“ -гр. Русе. За престъплението, за което той е привлечен като обвиняем, се предвижда наказание лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Разследването продължава под наблюдението на Окръжна прокуратураРусе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Младеж, девойка и мъж в купето на влак. Девойката е с много къса пола и дълбоко деколте, което те кара да... Девойката се опитва да привлече вниманието на младежа, питайки го какво чете. Той не обръща внимание дори на поканата ѝ да отидат до вагон-ресторанта. Накрая тя излязла сама от купето. Веднага щом затворила вратата мъжа казва на младежа:
- Ти в ред ли си? И ти се натиска! Аз така се възбудих, че бих изчукал и куче!
Младежа:
- Бау, бау...

Харесай Дунавмост във Фейсбук