Убиецът от Ветово отива на съд, грози го доживотен затвор

0
Окръжната прокуратура в Русе внесе в съда обвинителен акт срещу Димитър Димитров, който на 11 януари т.г. уби съпругата си във Ветово
Окръжната прокуратура в Русе внесе в съда обвинителен акт срещу Димитър Димитров, който на 11 януари т.г. уби съпругата си във Ветово

Окръжната прокуратура в Русе внесе в съда обвинителен акт срещу Димитър Димитров, който на 11 януари т.г. уби съпругата си във Ветово.

Първото заседание по делото ще бъде най-вероятно през септември. Ако бъде признат за виновен, 32-годишният мъж може да получи доживотен затвор заради особената жестокост при извършване на престъплението, пише "Монитор".

Новината за убийството потресе малкото градче в Русенско. Тялото на 30-годишната Желязка бе открито от полицаи да лежи обезобразено в голяма локва кръв в дома на убиеца на улица “Мадара” 26. От многобройните удари с нож вътрешностите на жената били изкормени. Във фаталния ден Желязка отишла в къщата на Димитър да я изчисти.

Двамата имали три деца, но преди 4 години жената избягала при друг мъж в град Левски. Върнала се преди месец да моли Димитър да я прибере отново. Той не желаел, но този ден я пуснал в къщата. След избухнал скандал взел кухненския нож и започнал да ръга Желязка. Нанесъл й над 30 удара по цялото тяло.

После отишъл да спи в дома на дядо си, а на сутринта си купил цигари и кафе и се предал в полицията. Убиецът не е от бедно семейство. Родителите му живеят  в дом, който във Ветово наричат Мраморната къща.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари