У нас зеленият сертификат е лицемерна мярка

4
В същото време здравната ни система е съсипана и крадена с десетилетия от лакоми господари
В същото време здравната ни система е съсипана и крадена с десетилетия от лакоми господари

Денят дори не е набрал скорост, а вече ми се повръща от завоите

 Сутринта видях, че решенията на българския парламент няма никаква стойност. Избраниците на народа изгубиха скъпо струващи за нас дни, за да дебатират и приемат някакъв правилник за влизане в сградата, който днес демонстративно не спазват.

Необезпокоеното влизане на цялата шизофашистка групичка от Възраждане в парламента - без показване на уж задължителния зелен сертификат - доказва нещо, в което няма защо да се съмняваме. У нас зеленият сертификат наистина е неработеща, лицемерна мярка за борба с пандемията, наложена ей така, между другото – колкото да не се излагаме пред чужденците.

В същото време здравната ни система, съсипана и крадена с десетилетия от лакоми господари, кротичко, но истерично се надява тоя Омикрон да е Бог и да има милост.

Радослав Бимбалов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    4
    Грую
    Бях чувал за Сралльо Бимбалов ама тоз кой е не знам.
  • -10
    3
    darkaveng
    А, бе, DUNAVMOST, 12:24 | 26.1.2022 г., Баце, и ти си пий хапченцата, че менталният ти капацитет вече е отрицателен ...!
  • 16
    2
    Taka
    Това от страх ли го пише туй "боцнатото м'унче" !? Зеленият сертификат е имагинерна компенсация за участващите в трета фаза на изпитване и опит за принуда върху останалите, коите не желаят да се включат в изпитването.
  • 12
    1
    А, бе, DUNAVMOST,
    Защо трябва да четем нечия мозъчна диария? Човекът очевидно има нужда от по-продължителна почивка на 4-ти километър в София, не ни занимавайте с него!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари