Тя разкри ужасяващата истина за силиконовите импланти

0

За съжаление, съвременният шоубизнес налага доста изкривени критерии за красота, влияещи пагубно върху младите жени, които в желанието си да се впишат в тях и да бъдат харесвани от срещуположния пол често прибягват до услугите на пластичната хирургия.

Операцията, на която в повечето случаи се спират и която е най-извършваната разкрасителна хирургическа интервенция в световен мащаб, е уголемяване на бюста, пише woman.bg

Като няма как да не подчертаем, че макар и да е най-предпочитаната, тя е и една от най-опасните, носеща със себе си редица усложнения, за които дамите, лягащи на операционната маса, не подозират. Именно за това наскоро проговори Кристъл Хефнър – съпругата на Хю Хефнър, която призна, че тази година е решила да махне силиконовите си импланти, защото както разкрива самата тя са я тровели.

"Страдах от непоносимост към храни и напитки, необяснима болка в гърба, непрекъснати болки в раменете и врата, когнитивна дисфункция (загуба на памет и замайване), безсъние, тревожност, бавен растеж на косата, понижен имунитет, смазваща умора и проблеми с щитовидната жлеза.

Някои от проблемите като болките във врата и раменете, белите петна в паметта и умората започнаха още преди години, но ги игнорирах и си казвах, че съм просто хипохондричка, защото ме беше страх да призная, че имам някакъв здравословен проблем. Шегувах се, че от възрастта не помня и съм станала мързелива. Постепенно обаче започнах да отменям работни ангажименти, защото бях прекалено изтощена.

А преди всичко да се влоши тренирах пет пъти в седмицата и постоянно снимах и работех. През 2016-а обаче съм имала дни, когато не можех да стана от леглото. Чувствах се толкова отчаяна да знам, че животът си тече покрай мен и нещата се случват, но аз не мога да участвам в него
", споделя Кристъл.

Оказва се, че всички здравословни проблеми на русокосата красавица са причинени от силиконовите ѝ импланти и тя решава да ги премахне, като веднага след отстраняването им здравословното ѝ състояние се подобрява.

Няма как да не отбележим, че Кристъл далеч не е единствената, решила се на подобна крачка. През последните години хиляди жени премахнаха имплантите от гърдите си, заради причинени от тях здравословни проблеми и операцията по отстраняването им всъщност е една от десетте най-разпространени интервенции в САЩ в момента.

Сред дамите, подложили се на въпросната операция, е и бившият супер модел Йоланда Хадид, която отстрани изкуствените си гърди, защото се оказа, че имплантите са се скъсали и силиконът от тях е изтекъл.

Покрай срещите си с различни медицински лица в периода, докато е търсила отговор на какво се дължат здравословните ѝ проблеми, Кристъл научава шокиращи данни.

Оказва се, че в обвивката на силиконовия имплант се съдържат над 40 токсични химикали: калай, цинк, кадмий, живак, арсен и формалдехид са само част от тях. Освен това силиконът в гърдите е причина за развитието на рак и по-конкретно на анапластичен едроклетъчен лимфон.

Още по-обезпокоително е, че в много случаи, като този на Кристъл например, пациентката, решена да уголеми гърдите си, не е предупредена от хирурга си за последиците, които интервенцията може да има върху здравето ѝ. Прекрасно е, че днес Кристъл е преодоляла здравословните си проблеми и се радва на естествена визия без огромни изкуствени гърди, защото тя е следвана в социалните мрежи от хиляди млади момичета и несъмнено е модел за подражание на мнозина от тях. Факт е и, че през последната година тенденциите за привлекателност, налагани от Playboy, рязко се промениха.

По-естествени момичета и не до там разголени корици са новото определение за секси, към което изданието се обърна.
 

Източник: Woman.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари