TV7 няма никакво намерение за закриване на телевизията

0
Телевизия TV7 отрече информацията, че спира работа
Телевизия TV7 отрече информацията, че спира работа

Телевизия TV7 отрече информацията, че спира работа. В официално опровержение от медията заявяват, че ръководството няма никакво намерение за закриване на телевизията: „Както знаете, групата канали TV7/NEWS7/SUPER7 премина през доста труден период. В момента, както и нашите зрители отбелязват, TV7 и NEWS7 са двете най-свободни и обективни национални медии. Всички телевизионни специалисти от трите канала, както и ръководството на медиите ежедневно доказват своя професионализъм, отдаденост на журналистическата професия и своя обществен дълг.

Подобни публикации като гореспоменатите не са в полза нито на обществения интерес, нито на зрителите, нито на журналистическата общност. Работата на колеги с непотвърдени слухове подвежда аудиторията, създава инсинуации и интерпретации, които са далеч от истината", пише на сайта на телевизията tv7.bg.

"В момента приоритет ни е новата програмна схема на телевизиите. Подготвяме доста изненади за нашите зрители. Новият телевизионен сезон ще бъде повече от интересен", заяви изпълнителният директор на медиите Кирил Благоев.

По-рано днес в няколко медии се появи информация, че журналистите TV7 и News7 спират работа заради неизплатени заплати. В ефира ще вървят само филми или стари записи, а намерението на журналистите е да продължат да ходят в нюзрума и да провеждат присъствена стачка, но без да включват камерите, написа „24 часа".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари