Турция планира да бъде домакин на финала на Шампионската лига през август

0
Преди два месеца УЕФА за неопределено време отложи финалната среща на турнира, която трябваше да се играе в Истанбул през май
Преди два месеца УЕФА за неопределено време отложи финалната среща на турнира, която трябваше да се играе в Истанбул през май

Турция планира да бъде домакин на финала на Шампионската лига през август, заяви президентът на футболната федерация на страната.

Преди два месеца УЕФА за неопределено време отложи финалната среща на турнира, която трябваше да се играе в Истанбул през май, заради пандемията от коронавирус.

Президентът на турската футболна федерация Нихат Йоздемир добави, че футболна лига на Турция ще се възобнови след 12 юни и има за цел да се завърши сезона на 26 юли.

Графикът ще включва седем мача за уикенд и 1 двубой през седмицата. Отборите ще играят срещите на собствените си стадиони, каза Йоздемир и добави, че не се обмисля провеждане на мачове само в един град.

"Ще завърши сезона в края на юли. Ще дадем купите на терена и след това ще приключим сезона с домакинството на финала на Шампионската лига през август", каза Йоздемир в специална видео пресконференция.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари