Цветни пейзажи, като от вълшебна приказка

2

Най-красивите цветни <strong class='keys'>пейзаж</strong>и на света, в които ще ви се прииска да се гмурнете

Вярвате или не, тези приказни полета не са дигитални образи на най-ярките ни сънища, а истински снимки, направени в парк край Хиташи, Япония.

Не се притеснявайте, ако сте пропуснали цъфтежа на тазгодишните пролетни цветя.  Може да се насладите на великолепни цветни гледки и през лятото, а дори и през ранната есен.

Тази галерия на най-красивите пейзажни снимки на цветя, подбрана от Earth porm, е същинска радост за сетивата. Сигурни сме, че ще искате направо да се гмурнете в тези опияняващи с аромата и вида си цветни килими.

Фестивалът на лалетата от долината се провежда всяка година в Агаси, Британска Колумбия, Канада. Там може да се насладите на килим от червени лалета на фона на величествена планина.


TrekEarth.com

Тунелите от надвиснала над главата глициния в Китакиушу, Япония са изключително красиви. Глицинията е от семейство грахови и представлява декоративна лоза. Популярна е както на изток, така и на запад заради грациозно висящите си цветове и богато украсени клони. Може да ѝ се насладите от края на април до средата на май.


conciergetravel.co.za

Ако искате да се взирате в безкрайни лилави полета, отидете до Сикуим, щата Вашингтон, където полетата от лавандула изглежда се простират докъдето стига погледа ви. Лавандулата цъфти обикновено от юни до септември. През юли хиляди хора пристигат в града за ежегодния фестивал на лавандулата.


garb02

Областта Прованс във Франция също е известна с лавандулови полета.

tourismprofile.com

Насладете се на поля от слънчеви слънчогледи в Тоскана, Италия.


thewanderlife.com

Източник: ОБЕКТИ.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари