Цвети с разтърсваща изповед за времето й в болницата!

0
Цветелина Стоянова издаде отговорът на дълго задаван въпрос
Цветелина Стоянова издаде отговорът на дълго задаван въпрос

Цветелина Стоянова трогна всички като съобщи в Инстаграм, че може би не й е останало време да благодари на много хора, но сега иска да издаде отговорът на дълго задаваният въпрос: Дали хилядите положителни съобщения стигнаха до нея или беше съхранена, вън от мрежите след опита й за самоубийство през лятото, пише HotArena.net.

Цвети направи обръщение към хората, които бяха до нея, сред които е и нейната екс-приятелка Цвети Найденова и може би именно липсата на благодарността към огромната й подкрепа до момента, е била една от причините за скарването им. Макар да мина доста време все още не е ясна конкретна причина, защо 20-годишно момиче, което е постигнало всичко, за което някой спортист може да желае, в стабилна връзка и перфектна външност може да желае да прекрати живота си, теории много, но факти - не. 

Стоянова този път се обръща към всички непознати хора, като благодари за молитвите, картичките и положителната енергия, която е достигнала до нея. Цвети трогателно заявява, че е усещала всеки ден в 12:30 ръката на всеки, който я е държал, макар да е била със затворени очи. Стоянова не само изрази благодарност към всеки познат и непознат, но дори се извини на своето семейство за болката, която им причини.

В отговор на коментарите за новия й начин на живот, тя се обръща към хората, които я подкрепяха: "Всяка една усмивка от новия ми живот е за вас!".

Ето какво написа Цвети: 

„Може би, не ми остана време да благодаря на семейството ми, на приятелите ми и на всички тези непознати хора, които се молеха за мен когато бях на ръба на смъртта. Никога няма да забравя този кошмарен спомен и Слава Богу, той е тук в мислите ми, за да ми напомня колко сила и любов нося в сърцето си. Благодаря ви мили хора за всяка молитва и за всяка положителна енергия, която ми изпращахте, за всички цветя с които ме засипвахте, всички играчки и картички с прекрасни пожелания. Никога няма да забравя хората които всеки ден точно в 12:30 ми държаха ръката дори когато очите ми бяха затворени! Няма да забравя болката в очите на семейството ми и тяхната сила да остават до мен с усмивка на лице. Едно голямо благодаря на семейството ми, истинските ми приятели, добрите хора и най-вече на докторите. Едно голямо СЪЖАЛЯВАМ на семейството ми. Обичам ви и ви подарявам моята най-истинска и щастлива усмивка всеки един ден от новия ми живот!“.

Стоянова в момента е дизайнерка на дрехи и бижута, а всеки, който желае да се сдобие със стока от колекцията й, може да разбере как в нейния Инстаграм. Звездата не използва услугите на пиари и въпреки това жъне успех, сред хората, подкрепящи развитието на шампионите след спорта.

Източник: HotArena.net
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари