Цветанов: ГЕРБ е най-добрата партия в България

0
Какво предлагаха БСП - нима предлагаха магистрали, които изградиха?
Какво предлагаха БСП - нима предлагаха магистрали, които изградиха? Снимка: ПИК

"ГЕРБ е най-добрата организационна структура като партиен живот в България. Най-добрата платформа за решаване на проблемите в регионите."

Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на Национална предизборна среща на партията. „Опонентите ни ще бъдат безкомпромисни в представянето на фалшиви новини, да манипулират обществото“, заяви той, предава ПИК.

Когато са имали възможност да управляват, не могат да представят видимите резултати, които ГЕРБ представя през последните 10 години“, коментира Цветанов. „Много е важно всеки да разбере възможността и отговорността, която носи, във връзка с предстоящите европейски и местни избори“, се обърна той към политическия актив на ГЕРБ.

„Платформата за граждански диалог ще стартира от 12 февруари, от Аулата на Великотърновския университет“, съобщи Цветан Цветанов.

Искаме да покажем, че това е силата на ГЕРБ - когато всички работим заедно, „ръка за ръка“, заяви той. „Трябва да има граждански диалог и за регионална политика. ГЕРБ направи така, че да има свързаност. Какво предлагаха БСП - нима предлагаха магистрали, които изградиха?“, попита Цветанов.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари