Цветанов: Борисов увеличи зависимостта ни от Русия с "Турски поток"

0
Когато говорим за съмнения за корупция, за услуга на чужди интереси, „Турски поток“ е емблематичен пример
Когато говорим за съмнения за корупция, за услуга на чужди интереси, „Турски поток“ е емблематичен пример Снимка: Републиканци за България

Бившата дясна ръка на Борисов коментира ареста му

Политическата вина на Бойко Борисов е, че увеличи зависимостта на страната ни от Русия с „Турски поток“. Когато говорим за съмнения за корупция, за услуга на чужди интереси, „Турски поток“ е емблематичен пример… Основната тема, по която сме спорили с Борисов е руската ос“.

Това коментира пред БНР Цветан Цветанов, лидер на Републиканци за България.

Във връзка с ареста на Борисов той коментира, че „виждаме само публичната страна, очаква се произнасянето на съда“:

МВР направи грешка. Трябва да има достатъчно доказателства… Посоката, в която се върви, е грешна. Нормално е да бъде направена ревизия на предишното управление. Новите управляващи ще трябва да проявят политическа зрялост. Виждаме, че такава липсва. Това, което би могло да остане като усещане, е за агресивен реваншизъм. Тук трябва да се върви към други решения, вземани от политическото ръководство на държавата през последните две-три години“.

В предаването „12+3“ Цветанов попита Томислав Дончев, Теменужка Петкова, Бойко Борисов:

Правени ли са срещи с Александър Бабаков, Александър Воробьов - хора от забранителния списък на Европейската комисия, когато се прокарваше идеята за „Южен поток“, и дали тези лица не са участвали в структурирането на цялостния проект по „Турски поток“, който да бъде с отговорност за българската страна, за българското енергийно дружество „Булгартрансгаз“.

Във връзка с първите 100 дни на кабинета той оцени така – „пропуснати възможности“.

Интервюто с Цветан Цветанов можете да чуете в звуковия файл.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Нели КОЛЕВА
    Цв.Цветанов много държи да се разграничи от Б.Б.!Питам се защо ли?Май за него дойдоха други времена.Да си знае,че никой не харесва предателите,толкова години бяха рамо до рамо.Рогът на изобилието май пресъхна?
  • 5
    1
    русенец
    Това лайно още ли го издържат "партньорите"? Тъкмо го бяхме забравили.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- И той ми казва: "Искам да имам дете от теб!"
- И ти?!
- Пратих му по-голямото, че то яде повече!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари