Не гледайте какво говори Бойко Борисов, а какво върши

0
Борисов обявинява другите в неща, които той и ГЕРБ са свършили. Джемкорп е димка
Борисов обявинява другите в неща, които той и ГЕРБ са свършили. Джемкорп е димка Снимка: Фейсбук

Борисов пак обвинява другите в неща, които той и правителството му вече са свършили. Димката с Джемкорп е само това - димка

Меморандумът е прекратен и заплаха за България няма.

През 2016-та обаче България беше осъдена да плати 600 милиона евро компенсации на Русия заради АЕЦ Белене. Борисов отказа да обжалва решението и подари на Русия милиони от парите на българските граждани.

От самото начало проектът Белене струва на България около 2 милиарда лева, които ГЕРБ плати на Путин и Русия. Това решение се осъществи с активната подкрепа на Борисов, който уж ни пазеше от комунистите, но всъщност им даде милиарди.

По същия начин ГЕРБ плати 3 милиарда за Турски поток, който не направи България по-независима, а точно обратното. Тук отново едни пари отидоха за Русия и близки до ГЕРБ.

С други думи, не гледайте какво говори Борисов, а какво върши.

Емил Соколов

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    1
    Боко-тиквата...
    Тоя борисов нали беше спипан по гол задник с презервативи, пищов, и с огромно количество недекларирана валута с неустановен произход. Защо още не са го тикнали в пандиза, където му е мястото?!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари