Цветанка Андреева: Борисов не постави ултиматум, а сценарий за ускоряване на преговорите

0
"Ако Габриел представи несъгласуван състав на кабинет, отиваме на избори", каза тя
"Ако Габриел представи несъгласуван състав на кабинет, отиваме на избори", каза тя Видео: NOVA

"Ако Габриел представи несъгласуван състав на кабинет, отиваме на избори", каза тя

„Думите на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов не са ултиматум, а реален сценарий за ускоряване на преговорите. Да се покаже наличието на ясна воля – ако идват избори, то по-добре е за всички това да бъде решено в по-кратки срокове, за да са „две в едно”. Това заяви в студиото на „Денят на живо” по NOVA NEWS политологът Цветанка Андреева по повод изявлението на Борисов по-рано през деня. В него той каза, че в понеделник ще отидат при президента Румен Радев или с папка, в която да има имена на министри за продължаване на кабинета „Денков-Габриел”, или ще има предсрочни избори.

Ако Мария Габриел отиде с папка с несъгласуван състав, това би ни довело до предсрочни парламентарни избори”, каза политологът. Според нея, ако преговорите са провалени, ще се търси изход и послание как се тръгва на избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    Анчо
    Политологът Цветанка е един много заблуден човек.Това не би пречило на никой,ако с достъпът си до медиите не се опитва да заблуждава и други хора.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари