ЦРУ: Извънземни превърнаха руски войници камък

0
Летящо НЛО се е появило над войнската част в Сибир
Летящо НЛО се е появило над войнската част в Сибир

Медии разпространиха секретен доклад на ЦРУ, в който се казва, че през 1993 година НЛО е превърнало в камък 23 руски войници в Сибир.

Части от документа са попаднали на разположение на изданието Express. По негови данни, инцидентът е станал в Сибир, близо до някаква военна част, пише Блиц.

Докладът, за който става дума, е изготвен на 27 март 1993 година.

По данни на изданието, след разпада на СССР много от архивите на КГБ са попаднали в ръцете на ЦРУ, включително и 250 страници от досие за НЛО. Докладът също съдържа снимки и свидетелски показания.

Според материалите на ЦРУ, ниско летящо НЛО се е появило над войнската част в Сибир. Един от войниците изстрелял по него ракета. Оцелелите са разказали, че от НЛО-то изскочили пет ниски хуманоиди с големи глави и големи черни очи. След това те се слели в една блестяща бяла топка от светлина, която съскала и бръмчала.

След това топката се взривила и 23-ма войници се превърнали в камък. Двама оцелели са се намирали „на сянка” в този момент.
В доклада се твърди още, че останките на вкаменените войници са предадени на строго секретно научно учреждение до Москва.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари