Цацаров: Не съм от тези, които лесно пускат

0
"Всеки човек изпитва зависимости", сподели Цацаров
"Всеки човек изпитва зависимости", сподели Цацаров Снимка: БТВ

Всеки човек изпитва зависимости. Това каза в първия брой на предаването на Канал 3 "Беновска пита" главният прокурор Сотир Цацаров.

Не съм от тези, които лесно пускат, каза първият ни обвинител по повод на популярното от близкото минало послание „Ние ги хващаме, те ги пускат“. Това не върви в една нормална държава, каза той. „Трябва да сме в едно съзнание, в което всички да знаем какво правим“, каза той.

По отношение на фигурата и качествата на главния прокурор Цацаров каза, че в новия Закон за съдебната власт законодателят въвежда едни изисквани за главния прокурор. Подобни има и за председателите на големите съдилища, но какъв трябва да бъде първият обвинител, попита Цацаров - да е разумен, рационален, да не е прибързан в своите реакции и да знае, че не е над нещата.

Тролове спрете, ще хванете рак на стомасите, защото се храните с лъжи. Така се обърна водещата в началото на предаването към онези, които разпространяват неистини в интернет. Тя добави, че няма да има обаждания в ефир и задаване на въпроси чрез Фейсбук, точно заради троловете, и обяви, че е поела война срещу троловете. Сцената се режисира от троловете, коментира на свой ред главния прокурор Сотир Цацаров и добави, че е силно впечатлен от първите думи на водещата.

Източник: Канал 3
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари