Андреа Банда Банда става водеща на предаване по БНТ

2
Зрителите ще могат да я гледат във „Вечерното шоу“ всеки четвъртък вечер
Зрителите ще могат да я гледат във „Вечерното шоу“ всеки четвъртък вечер Снимка: БНТ

Зрителите ще могат да я гледат във „Вечерното шоу“ всеки четвъртък вечер

Едно от най-популярните лица в социалните мрежи и телевизионния ефир – Андреа Банда Банда – е новата водеща на „Вечерното шоу“ на Българската национална телевизия.

„Вечерното шоу“ се излъчва всеки четвъртък от 21:00 ч. по БНТ 1, като Андреа Банда Банда поема ролята на водеща от Георги Любенов на 8 февруари.

Като водеща на „Вечерното шоу“ Андреа Банда Банда ще търси мост между поколенията, присъединявайки пред екрана на БНТ и традиционната аудитория, и младите в социалните мрежи. Зрителите на обществената телевизия познават Андреа Банда Банда с рубриката ѝ в специалните студиа на БНТ по време на световното първенство по футбол в Катар.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    €€€
    БНТ и БНР са на държавна издръжка. Да не мислите, че Ася Пенчева си получава парите от нещо което е изработила? Лиже едни топките на един деди и се смята за върха.
  • 1
    5
    Байдън
    Заради тази некадърна и грозна фукла ще си хвърля телевизора от балкона.То не може да се гледа нищо свястно по БНТ.Аман от нагаждачи и алчни продуценти.Баща й плаща и като е чичко паричко ще йм гледаме на бездарните наследници простотиите.Аман от дебили,от една телевизия ги изгонят/Нова/,те се натикат в друга.Точно по български обичай.
  • 6
    4
    чичомиткобрат
    Това лайно не го знам кое е, ама с такъв малоумен nickname, си личи от 3000000000 километра колко е смотано горкото. И щом такива бавноразвиващи стават телевизионни водещи, значи работата е много зле. Или само други бавноразвиващи гледат телевизия, или никой, за да стават подобни изпълнения.
  • 9
    3
    Рени
    Тая хем тъпа, хем грозна! Кой продуцент си е легнал с нея, за да стане водеща?! От БНТ не става телевизия щом след изрусената циганка Флора, сега и сестра ѝ Банда! Ужас!
  • 14
    2
    Янчовски
    Продуцентите са сложили по нещо в джоба, иначе няма друго обяснеие за назначаването на това момиче! Посредственоста и пошлоста са завладели БНТ! Срам!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари